(фото) Како тече снимањето на филмот „Деца на сонцето“

Снимањето на филмот „Деца на сонцето“ се одвива во пријатна, комотна и организирана атмосфера. Екипата поминува убави и продуктивни денови на сет. Еве неколку

Read more