IN MEMORIAM: Почина Масимо Савиќ

На 61 годишна возраст во Загреб, Хрватска почина пеачот Масимо Савиќ. Тажната вест ја потврдија од неговото семејство. „Нашиот татко, сопруг и љубов, Масимо

Read more