Звонко Танески – македонски претставник на книжевниот фестивал „Барски летопис“

Македонскиот поет, книжевен критичар, есеист, преведувач и универезитетски професор Звонко Танески ќе биде македонски претставник на овогодинешното издание на реномираниот меѓународен книжевен фестивал Барски

Read more