Благој Мицевски: Шекспир е секогаш актуелна и секаде застапена тема

Интервју со Благој Мицевски, уметнички директор на Народниот театар од Битола и на интернационалниот театарски фестивал „Битола Шекспир фестивал“ кој од 21 јуни до

Read more