„Гевгелија – град на културата 2011“ тековна програма

Тековни настани во склоп на Манифестацијата „Гевгелија –  Град на културата“ 2011 година. Наредните неколку дена ќе може да проследиоте на програмата: 8 јули

Read more

Гевгелија – Град на културата (тековен репертоар)

Еве го распоредот на настани во наредните неколку дена во Гевгелија, како дел од  „Гевгелија – Град на културата 2011“ манифестацијата која ќе трае

Read more

„Гевгелија – град на културата 2011“ тековни настани

Во рамки на манифестацијата „Гевгелија – Град на културата 2011“, за денес (петок, 17 јуни 2011 година) за вечерва е предвиден следниот настан: –

Read more