“Restoring cultural heritage – Restoring relations” вечерва во Битола

Вечерва (петок, 5 јули) со почеток во 20:00 часот во Малата сала на Националната установа „Завод и Музеј“ Битола меѓународна изложба на професионалци во сферата на заштитата на културното наследство од Албанија, Грција и Македонија – реализација ECOVAST (европски совет за села и мали градови) во соработка со Завод и Музеј – Битола.

Изложбата “Restoring cultural heritage – Restoring relations” е во рамките на културното лето – Бит Фест 2013 – Битола.

You May Also Like