Oтворање на Првата меѓународна годишна конференција „Културна меморија“

Заменик-министерот за култура Драган Недељковиќ утре (5.9.2013 година) во 9 часот во хотел „Континентал“ (Кристална сала) ќе се обрати на отворањето на Првата меѓународна годишна конференција „Културна меморија“, која од 5-7 септември ќе се одржува во Скопје.

hotel kontinental kruzen tek skopje

На Конференцијата „Културна меморија“ во хотел „Континентал“, во организација на Центарот за култура и културолошки студии, ќе учествуваат универзитетски професори, научници, магистри и докторанти од земјава и од странство.

You May Also Like