„KIXCAL FEST“ промотивно во Прилеп

За прв пат во Прилеп, фестивал од ваков тип. „KIXCAL FEST“ во сабота (7-ми септември) на Градскиот стадион во Прилеп, со почеток во 21:00 часот.

kix_cal_fest-2013_1-7

Прилеп и „KIXCAL FEST“ ќе ги удостат следните артисти, кои ќе се претстават пред локалната публика:

Resident Dj`s:
►Sinisha◄
►Mamlyoo◄

Warm up:
►Iceberg & Lefonque◄

Dj set:
►Rui Da Silva◄

After:
►Nikifor◄

Билети во предпродажба во:
●club Calypso●
●Тобако Плус – Прилеп●
и продажната мрежа на ●МК-Тикетс●
по цена од 150 денари.

You May Also Like