HIP 2 DA FUNK vol.5 вечерва во Капан Ан

Вечерва (недела, 8 септември) од 23:45 часот, па се до 5 часот наутро, во Капан Ан, во Старата скопска чаршија HIP 2 DA FUNK vol.5 .

hip 2 da fank

Петтото издание на Hip 2 Da Funk вечерта, во дворот на Капан Ан следува вечерва. Недела 8ми Септември, Денот на независноста, ден наспроти неработен понеделник, е денот за летна прослава на FUNK и на се она што музички е поврзано со добар groove, од soul, преку hip hop, па се до breaks & broken beats!

DJ сетови на Hip 2 da Funk резидентите:

GOCE SAF
DIMITRI OD ÇAIR
HYPERTECH

Старт на полноќ, влез: 100 денари.

IN.DEEP.END.DANCE FUNK EDITION!

 

You May Also Like