„Summer Love Festival“ следните три дена во Битола

Почнувајќи од вечерва (понеделник, 1 јули) во 20:00 часот на плоштад Магнолија, Општината Битола како главен покровител, Телевизија Орбис, Кафе Пијано и Битолската пивара во следните три дена ви понудуваат богата музичка програма „Summer Love Festival“ кој е дел од богатата програма на БИТ ФЕСТ 2013.

Следните три дена битолската публика ќе може да ги слушне следните изведувачи на „Summer Love Festival“:

1.jули понеделник

„THE HOUSE NIGHT“:
GORANTECH (Walk & Talk Records) B2B K.PETROVSKY (Walk & Talk Records)
ACIKA B2B BOC.A
BOBI CITY RADIO & METROPOLIS RADIO NETWORK
2. јули, вторник

„THE HIP HOP and R’N’B NIGHT“:
ACE MICE
CHIKO
GOCE SAF
СЛАТКАРИСТИКА

3. јули, среда „ЅВЕЗДЕНА ОРБИТА“:
ДИМИТАР АНДОНОВСКИ
РОБЕРТ БИЛБИЛОВ
ВИКТОРИЈА ЛОБА
ДАРКО ДАРЕ ИЛИЕВСКИ
МАРКО ЛОГАУТ
АЛЕКСАНДАР ТАРАБУНОВ
СИМОНА ПОПОСКА
МАГДАЛЕНА ЕНА ЦВЕТКОСКА

You May Also Like