„96 часа:Истанбул“ и „Растури ги Ралф“ нови филмови во Cineplexx

Оваа недела на кино програмата на Cineplexx ќе се најдат уште неколку нови светски остварувања. Почнувајќи од денес (четврток, 20 декември), кино програмата ќе се збогати со следните филмови:

Второто продолжение на филмот, овој пат со своја акција во Истанбул. Во „96 часа:Истанбул“, актерот Лијам Нисон го толкува ликот на пензиониран ЦИА агент кој е на мета на мистериозен одмазник. Брајан (Лијам Нисон) ќе мора да го употреби својот „посебен склоп на вештини“ за да го спаси семејството од криминалците кои сакаат да ги убијат.

Вториот нов филм е наменет за помладите. Студиото на Волт Дизни и добитникот на наградата Еми, режисерот Рич Мур (Симпсонови, Футурама) овие зимски празници ги водат гледачите на урнебесно, аркадно патување со анимираниот филм „Растури ги Ралф“.

РАСПОРЕД НА КИНО ПРОЕКЦИИ:

Пет легенди 3D
работни денови: 14:20, 16:20
викенд: 12:20, 14:20, 16:20

Замка
работни денови: 19:15
викенд: 19:15

Целосен отповик
работни денови: 18:45
викенд: 18:45

Трето полувреме
работни денови: 18:15, 20:30, 22:40
викенд: 18:15, 20:30, 22:40

Атлас на облаците
работни денови: 21:30
викенд: 21:30

Хотел Трансилванија 3D
работни денови: 15:30, 17:20
викенд: 11:30, 13:30, 15:30, 17:20

Хотел Трансилванија 2D
викенд: 11:00, 12:50

Скајфол
работни денови: 15:15, 17:20, 18:00, 20:00, 22:45
викенд: 12:30, 15:15, 17:20, 18:00, 20:00, 22:45

Скајфол алб. титл
работни денови: 14:40
викенд: 14:40

Титаник 3D
работни денови: 21:10
викенд: 21:10

Силент Хил: Откровение 3D
работни денови: 16:50, 23:15
викенд: 16:50, 23:15

Сага на самракот: Зазорување 2
работни денови: 19:20
викенд: 19:20

Гумениот Тарзан 3D (синх.)
работни денови: 14:10, 15:45
сабота: 10:50, 12:30, 14:10, 15:45
недела: 15:45

Храбрата Мерида 3D
работни денови: 14:40
викенд: 12:20, 14:40

Паранормална активност 4
работни денови: 21:00, 22:50
викенд: 21:00, 22:50

Татин син
работни денови: 19:20, 21:30
викенд: 19:20, 21:30

Животот на Пи 3D
работни денови: 14:30, 17:00, 19:30, 20:45, 22:00
сабота: 12:00, 14:30, 17:00, 19:30, 20:45, 22:00
недела: 14:30, 17:00, 19:30, 20:45, 22:00

96 часа: Истанбул
работни денови: 17:30, 19:50, 21:50
викенд: 17:30, 19:50, 21:50

Растури ги Ралф 3D
работни денови: 15:20, 17:30
викенд: 11:00, 13:10, 15:20, 17:30

Растури ги Ралф 2D
работни денови: 14:50, 17:10
викенд: 12:40, 14:50, 17:10

You May Also Like