„Трансформери 3“ во Летното кино

Вечер (недела, 15 јули) во 21:00 часот во летното кино во забавниот парк Луна ќе биде прикажан „Трансформери 3: Темнината на месечината“.

Третото продолжение на научно-фантастична акциска авантура „Трансформери 3: Темнината на месечината“ трае: 154 минути. Режијата е на Мајкл Беј, а улогите ги толкуваат Шаја ла Баф, Џош Даамел, Џон Тортуро, Патрик Демпси, Џон Малкович, Френсис Мек Дорменд,…

Инвазија од која секогаш се плашевме, непријател што никогаш не го очекуавме: Роботи од вселенски брод скриен на Месечината се спротивставуваат на други роботи, а колатерална штета се планетата Земја и земјаните…

Награди: 3 номинации за оскар, 8 номинации за Златни малини…

Проекцијата е дел од кафе-киното на годинашното Скопско лето 2012.

You May Also Like