„Снаа- свекрва“ изложба на карикатури во Крива Паланка

В четврток (25 април, 2013) во Фоајето на Центарот за култура во Крива Паланка во 19:00 часот ќе се отвори изложба на карикатури од Меѓународниот конкурс за карикатура на тема „Снаа – Свекрва“.

 

Изложбата е дел од манифестацијата „Поклонение на Св. Теодор Тирон” во с. Конопница, како и од  „Крива Паланка – град на културата за 2013“.

You May Also Like