Dean Thorpe – менторот на најбогатите на конференција во Скопје

Во рамките на меѓународниот фестивал Body Mind and Spirit кој ќе се одржи од 27-29 септември во Македонската опера и балет, здружението „Синергија“ во сегментот Mind организира деловна бизнис конференција со менторот на најбогатите и личниот консултант на најуспешните, Dean Thorpe – за прв пат во Македонија на 27.09 – петок.

microphone

На меѓународната бизнис конференцијата: „Како да ја зголемите продажбата и намалите трошоците (Моќни продажни тимови – Намалени трошоци – Профитабилни компании“ Dean Thorpe ќе одговори како да се зголеми продажбата и да се создаде успешен тим, ќе понуди практични решенија како интелигентно да се намалат трошоците и како ефективно да се контролираат финансиите – сè за поголема профитабилност на компаниите.

Неговата програма за развој на бизнисот овозможува алатки и тренерски методи кои помагаат за развојот на секој бизнис од аспект на поголема профитабилност, раст на компанијата и перформансата на вработените. Фокусот во продажба и новите стилови во преговарањето се водечки и основен принцип на програмата на Dean Thorpe.

You May Also Like