Хаику поезија со Васко Марковски

Вечерва (четврток, 11.07.2013 година) во рамките на Јулската програма на манифестацијата “Крива Паланка – Град на културата 2013” во Локалната установа Градски Музеј со почеток од 19.00 часот, ќе се одржи Поетска Вечер.

Vasko Markovski

Публиката ќе може да проследи Хаику поезија со авторот Васко Марковски, придружен од перкусионист.

You May Also Like