Фолклорен концерт во Домот на културата „Илинден“

Денеска (сабота, 27 јули) со почеток во 20 часот во Домот на култура „Илинден“ ќе се одржи фолклорен концерт, како дел од активностите по повод денот на Општина Илинден „Илинден 2-ри Август“.

dom na kultura Ilinden

На концертот ќе настапат Ансамблот за народни песни и игри „Илинден 72“ и гостите од Културно уметничкото друштво „Решетари“ – Република Хрватска.

You May Also Like