Фестивал на алтернативна музика во Кочани

Утре (вторник, 6 август) на градскиот базен во Кочани со почеток во 21:00 часот ќе се одржи првиот фестивал на алтернативна музика кој е во организација на група млади ентузијасти и студентската организација „Излез“.

festival_na_alternativna_muzika_kocani2013

На фестивалот на алтернативна музика во Кочани ќе настапат македонските бендови: Хахаха, Fighting Windmills, Molokai, TV Rage, Anna O.

извор: izlez.mk

You May Also Like