Фестивал “Аларм за природата” во Дојран

На фестивалот Аларм за природата, кој ќе се одржи од 2 до 4 август во Дојран, потврдени се настапите на Игор Џамбазов и Гуру Харе, Мизар, Гоце САФ, Фолтин, Љубојна, Митан, ХаХаХа, Скрин, Пемпера и Машрумс…

alarm festival

Од 2 до 4 август во кампот Мрдаја во Дојран ќе се одржи фестивалот Аларм за природата, а покрај забавата ќе вклучи и чистење на речните корита и бреговите на езерата во западниот дел на Македонија.

Покрај музичката програма предвиден е и еколошки саем, кој вклучува работилници и презентации.

Билетите се во продажба и може да се набават во продажната мрежа на Купи карти за сè. За три дена со место за кампување чинат 300 денари, а дневните билети се 150 денари.

You May Also Like