Си ја направил својата совршена жена – буквално!

Мора да му се признае на холивудскиов хирург дека успеал да изваја солиден “примерок”, во секој случај.

kako do sovrsena zena

Покрај бројните импланти и интервенции и двајцата активно вежбаат. Интересно е да се чуе што мисли ќерката на “госпожава”. Погледнете го видеото.

You May Also Like