Сите хитови во 2012 звучат исто?!

Дали музиката почнува да станува клише и сите песни да звучат исто? Преслушајте го овој микс од 50-тина песни кои ја одбележаа 2012 година, во едно 8 минутно музичко парче.

You May Also Like