Светскиот хит „Џи Ај Џо“ и понатаму во кино Милениум

Оваа недела во кино Милениум нема премиера, но го има филмот кој се уште е број 1 на кино-благајните ширум светот „Џи Ај Џо: Одмазда“ 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D).

Покрај  „Џи Ај Џо:Одмазда“, на репертоарот неделава публиката ќе има можност да ги погледне и „Во себе“ (The Host), „7 дена во Хавана“, авантурата „Царството на волшебникот од ОЗ“ 3Д, како и анимираниот „Крудс“ 3Д (The Croods) 3D.

Од следниот петок(19.04) во кино Милениум стартува на Скопскиот Филмски Фестивал.

четврток (11.04):
13:00 – 7 дена во Хавана
15:30 – „Крудс“ 3Д
17:30 – Во себе (The Host)
20:00 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)
22:30 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)

петок (12.04):
13:00 – 7 дена во Хавана
15:30 – „Крудс“ 3Д
17:30 – Во себе (The Host)
20:00 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)
22:30 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)

сабота-недела (13.04 – 14.04):
11:00 – „Крудс“ 3Д
13:00 – „Царството на волшебникот од ОЗ“ 3Д
15:30 – „Крудс“ 3Д
17:30 – Во себе (The Host)
20:00 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)
22:30 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)

понеделник – четврток (15.04 – 18.04):
13:00 – 7 дена во Хавана
15:30 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)
17:30 – Во себе (The Host)
20:00 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)
22:00 – „Крудс“ 3Д

You May Also Like