Пука Козметика со апел до своите фанови

Пука Козметика апелира до своите фанови, доколку зачувале некои од нивните стари траки издадени во период од доцните деведесетти наваму, да им ги испратат на меjл адресата на Токсикологија (toksikologija@toksikologijamusic.com).


На овој чекор се одлучија со цел да ги обезбедат сите нивни издадени траки за потребите на „Антологија 1996-2012“.

Пука Козметика периодов се актуелни со нивното враќање на сцена со веќе објавената песна „Од срце и душа“. Нумерата претставува најава за новиот албум „Пука да ви го напука…пак“, чии датум за официјална промоција ќе биде соопштен наскоро.

You May Also Like