Промоција на книгата „Аспекти на перформативната кинестетика“

Факултетот за музичка уметност – Скопје со особена чест и задоволство Ве поканува на промоција на книгата „Аспекти на перформативната кинестетика“ од доц. Д-р. Соња Здравкова – Џепароска.

Поздравна реч ќе има проф. М-р Гордана Јосифова- Неделковска, Декан на Факултетот за музичка уметност, а промотор на истата е проф. Д-р Јелена Лужина.

Промоцијата ќе се одржи на 06.10. 2011 (четврток) со почеток во 12:00 часот во малата сала на Факултетот за музичка уметност.

You May Also Like