Програма на Пиво фест во Прилеп

Традицијата започната во 2002 година во Прилеп, продолжува и ова лето.  Тогашната  идеја на неколку ентузијасти, прерасна во традиционален настан кој го очекуваат сите љубители на пиво од Македонија и поширокиот регион.


Програма за Пиво Фест 2012 кој по јубилеен 10-ти пат ќе се одржи во Прилеп од 12-ти до 15-ти јули, најави атрактивни артисти. Еве кој досега го потврди присуството.

ЧЕТВРТОК (12 Јули 2012)

20:30 часот Свечено отворање
21:00 часот Conquering Lion
22:00 часот RAS ZACHARRI (Јamaica)
23:00 часот S.A.R.S (Србија)
24:00 часот Дубиоза Колектив

ПЕТОК (13 Јули 2012)

20:00 часот Crossroad blues band
21:00 часот Влатко Стефановски Трио
22:00 часот Есма Реџепова
23:00 часот Кирил Џајковски & BAND

САБОТА (14 Јули 2012)

21:00 часот Мирослав Илиќ
22:00 часот Џеј Рамадановски
23:00 часот Жељко Јоксимовиќ

НЕДЕЛА (15 Јули 2012)

21:00 часот Наум Петрески
22:00 часот Петар Грашо
23:00 часот Лепа Брена

 

You May Also Like