Претставата „Прст“ и филмот „Мармадјук“ вечерва на Скопско лето

Денес (недела, 7 јули) на програмата на манифестацијата “Скопско лето 2013” ќе може да проследите:

Во рамки на манифестацијата „Скопско лето“ вечерва во Сули ан, Албанскиот театар од Скопје со почеток во 21:00 часот ќе ја изведе претставата „Прст“ во режија на Агон Мифтари.

Покрај претставата, како дел од оваа манифестација се одржува и Летното кино во Луна паркот, каде ќе биде прикажан филмот „Мармадјук“ на режисерот Том Деј со почеток во 21:00 часот.

You May Also Like