Прес-конференција за „Напред розево 2013“

Прес-конференцијата за најава на кампањата “Напред Розово 2013- Чекори против ракот на дојка” ќе се одржи во вторник (28 мај 2013) во Play Caffe на улица Македонија со почеток од 12:00 часот.

На прес конференцијата ќе се објави одржувањето на главниот настан – Розовата прошетка, како и детали околу учесниците, изведувачитe и самата цел на настанот.

You May Also Like