Прес за „Ѕвони за забава“

Денеска (среда, 24 април) во 11:00 во Кафе Кала ќе се доржи прес конференција по повод предматурската манифестација „Ѕвони за забава“.

„Ѕвони за забава“ се одржува за прв пат и е замислен како настан на кој матурантите преку забава ќе се информираат за своето натамошно образование.

You May Also Like