Пиволенд продолжен за уште еден ден

Градот Скопје ги известува граѓаните дека поради големиот интерес Гурманскиот викенд со пиво „Пиволенд 2013“ ќе продолжи уште еден ден, што значи дека денеска (понеделник, 16 септември 2013 година) ќе има шеста вечер на „Пиволенд“.

pivolend-2013_poster

На сите сцени на Пиволенд ќе има разновидна музичка програма. Посетителите на главната сцена ќе можат да ги видат Ареа, Паркети, Пука Козметика (Токсикологија Мјузик), Шутка Рома Рап, Фајтинг Виндмилс и ДЈ Тина.

You May Also Like