Пеколна трка – премиерно на 25 јули во кино Милениум

Овој месец во кино Милениум пристигнува најинтересниот, најжестокиот и највозбудливот шпански филм, „Пеколна Трка“.

pekolna trka

Микел ќе се ожени со Џулуја, сопственик на ланец златари кои ги наследил од своите родители. За времетраењето на венчавката Микел ја запознава Ари, една од келнерките на прославата. Привлечноста која тој ќе ја почувствува ќе направи да почне да се интересира за живото во кој што таа живее. Приказна за експлозивен триаголник кој вклучува нелегално тркање со коли, секс и грабежи.

Во Четврток на ден 25.07.2013 премиерно ќе се прикаже во кино Милениум – Скопје.

You May Also Like