Панел дискусија за животот и делото на Драган Богдановски

Утре (среда, 30 мај 2012 година) со почеток во 18:30 часот во НУ Музеј на македонската борба – Скопје, се организира панел дискусија по повод 14 години од смртта на Драган Богдановски, еден од најзначајните политички емигранти во 20-иот век. На панел дискусијата ќе земат учество современици и познавачи на делото на Драган Богдановски.

Панел дискусијата ќе се одржи во големата конференциска сала на Музејот на македонската борба со почеток во 18:30 часот. Влезот е слободен.

You May Also Like