Новогодишен концерт за деца во Охрид

Во последниот петок од оваа година (28 декември, 2012) во 18:00 часот во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охирд ќе биде одржан голем Новогодишен концерт за деца со наслов „Четири годишни времиња“.

Програма:

– Балетско студио “ВИЗАВИ”
– ЈОУДГ “Јасна Ристеска”
– “Распеано Рибарче”
– Танцовиот клуб при Центарот за култура
– КУД “Отекс”

You May Also Like