Нови хитови на репертоарот на Синеплекс

Оваа недела на кино програмата на Cineplexx ќе се најдат четири нови светски остварувања. почнувајќи од денеска (четврток,27 декември, 2012) на репертоарот се следните филмови:

Филмот „Сеанси“ е создаден сооред автобиографијата на американскиот новинар и поет Марк О’Брајан. Совршената глума во оваа топла човечка и инспиративна приказна се голема инсоирација и своевидна ориказна за животот.

Мерил Стрип и Томи Ли Џонс преку романтичната комедија „Зачин за брак“ не’ враќаат кон секојдневието. Рутината во нивниот брак ќе ги натера да размислуваат како повторно да ја вратат љубовната магија во нивниот живот.

Од филмовите наменети за помладите на репертоарот се најде и „Дедо Мраз падна на Земја“. Новогодишна и божиќна авантура зачинета со малите незгоди и предизвици на Дедо Мраз. Тој бегајќи од своите неоријатели кои сакаат да ги уништат празниците, ќе наиде на Бен и Шарлот кои ќе му помогнат.

Познатиот анимиран филм Ѕвончица ќе ни гостува со своето ново продолжение „Ѕвонче и тајната на крилјата 3D“. Ѕвонче заедно со своите самовилски другарки одат во забранетиот свет на Зимската шума. Љубопитноста на Ѕвонче ја води до неверојатно откритие кои може да и го смени животот засекогаш.

РАСПОРЕД НА КИНО ПРОЕКЦИИ:

пет легенди 3D
чет, пет, вто, сре: 14:20, 16:20
понеделник: 12:10, 14:20, 16:20
викенд: 12:10, 14:20, 16:20

трето полувреме
чет, пет, вто, сре: 18:15, 20:30, 22:40
викенд: 18:15, 20:30, 22:40

Атлас на облаците
чет, пет, вто, сре: 21:30
викенд: 21:30

Хотел Трансилванија 3D
чет, оет, вто, сре: 14:30, 16:30, 18:20
понеделник: 12:40, 14:30
викенд: 12:40, 14:30, 16:30, 18:20

Скајфол
чет, оет, вто, сре: 15:15, 18:00, 20:00, 22:45
оонеделник: 12:30, 15:15
викенд: 12:30, 15:15, 18:00, 20:00, 22:45

Титаник 3D
чет, оет, вто, сре: 21:10
викенд: 21:10

Силент Хил: Откровение 3D
чет, пет, вто, сре: 23:15
викенд: 23:15

Сага на самракот: Зазорување 2
чет, оет, вто, сре: 19:20
викенд: 19:20

Гумениот Тарзан 3D (синх.)
чет, оет, вто, сре: 14:10, 15:45
понеделник: 10:48, 12:30, 14:10, 15:45
викенд: 10:48, 12:30, 14:10, 15:45

Храбрата Мерида 3D
чет, пет, вто, сре: 15:00
понеделник: 10:50
викенд: 10:50, 15:00

Паранормална активност 4
чет, оет, вто, сре: 21:00
викенд: 21:00

Татин син
чет, пет, вто, сре: 18:45
викенд: 18:45

Животот на Пи 3D
чет, Пет, вто, сре: 14:30, 17:00, 19:30, 20:45, 22:00
понеделник: 12:00, 14:30
викенд: 12:00, 14:30, 17:00, 19:30, 20:45, 22:00

96 часа: Истанбул
чет, оет, вто, сре: 18:30, 20:20, 22:10
понеделник: 15:00
викенд: 18:30, 20:20, 22:10

Растури ги Ралф 3D
чет, пет, вто, сре: 14:00, 16:10, 17:45
понеделник: 12:00, 14:00, 16:10
викенд: 12:00, 14:00, 16:10, 17:45

Растури ги Ралф 2D
понеделник: 12:50
викенд: 12:50

Сеанси
чет, пет, вто, сре: 17:20, 19:15, 22:50
викенд: 17:20, 19:15, 22:50

Зачин за брак
чет, пет, вто, сре: 17:10, 20:10, 22:20
понеделник: 16:30
викенд: 17:10, 20:10, 22:20

 

Дедо Мраз падна на Земја
чет, оет, вто, сре: 15:30
понеделник: 11:00, 13:15, 15:30
викенд: 11:00, 13:15, 15:30

Ѕвонче и тајната на крилјата 3D
чет, оет, вто, сре: 15:15, 17:00
понеделник: 11:45, 13:30, 15:15, 17:00
викенд: 11:45, 13:30, 15:15, 17:00

You May Also Like