Никола Тодороски со нов материјал пред охридската публика

Стенд ап Комедија, нов материјал со Никола Тодороски, во НУ Центар за култура “Григор Прличев” – Охрид.

Петок, 5-ти јули 2013 година, почеток 20:00 часот /150 денари.

Карти во продажба на билетарата на Центарот за култура по 15:00 часот.

You May Also Like