Најдобри новинарски киксови во светот за 2012

Работата во медиум не е лесна, поготово доколку сте во програма во живо, секојдневно. Се врзува јазикот, се прават утки, некогаш едно се мисли, друго се кажува. Што да кажеме освен …уживајте и смејте се! 🙂

 

You May Also Like