Најава за манифестацијата „Топол културен бран“

Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска утре (понеделник, 15 јули) 2013 година, со почеток во 11:00 часот во Порта Македонија ќе се обрати на пресот по повод шестото по ред издание на манифестацијата „Топол културен бран“.

porta Makedonija

На прес-конференцијата ќе присуствуваат и градоначалниците на Велес, Дојран, Пробиштип, Вевчани и Кочани, Славчо Чадиев, Борче Стамов, Тони Тоневски, Цветомир Угриновски и Ратко Димитровски.

You May Also Like