Концерт на Танго трио и пријателите во Автокомандата

Во рамките на Културно лето Гази Баба 2013, денеска ( 17 јули, среда) со почеток во 20:30 часот на Плоштад Автокоманда ќе се одржи концерт на Танго трио и пријателите.

gazi baba avtokomanda plostad 2

На концертот ќе настапат Пламенка Трајковска трио, Јованка Крстевска – вокал и танцови двојки.

You May Also Like