Концерт на Симон Киселички трио во Крива Паланка

Вечер (среда, 17 јули) во 20:30 во Градскиот парк во Крива Паланка концерт ќе одржи Симон Киселички трио.

simon_kiselicki_kriva_palanka

Настанот е дел од манифестацијата Град на културата за 2013.

You May Also Like