Концерт на Каролина на Хераклеја

Денеска (недела, 28 јули) во 21:00 часот на античкиот локалитет Хераклеја концерт ќе одржи Каролина Гочева. Концертот е дел од Бит фест 2013.

karolina_goceva

Oстанатиот дел од програмата:

Широк сокак

9 – та Традиционална изложба на ракотворби

„Допрете ја душата на Македонија“ ЗУР Македонски ракотворби

21.00 Паркинг под Тумбе кафе

Фестивал на литература и аудио визуелни уметности „300 РАБОТИ 300“

You May Also Like