Концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ на Бит фест

Денеска (петок, 9 август) во 21:00 во Хераклеа во Битола, концерт ќе одржат Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ. Концертoт е дел од Бит фест 2013.

vlatko_stefanovski_i_miroslav_tadic_bit_fest

Концертот е дел од Бит фест, а на него му претходи изложба на минијатури на Елена Ѓеорѓиева закажана за 20:00 часот во КЦ Магаза, како и отворањето на 8-то издание на фестивалт АКТО.

You May Also Like