Кино Милениум повторно во функција

По еднонеделна пауза и отстранување на техничкиот проблем за кој бевте информирани, киното Милениум повторно ги отвора портите за љубителите на филмската уметност.

Покрај обновениот кино-проктор, обновен и репертоарот на киното, па оваа недела ќе имаме можност да го погледнеме новото остварување на докажаниот тандем Gore Verbinski – Johnny Depp (заедно ја „одработија“ генијалната сага за „Пиратите од Карибите“), филмот „Осамениот Ренџер“, на денот на светската премиера, премиерно и во кино Милениум.
Кино Милениум нема да остане должно на публиката која имаше желба да го погледне „Светска Војна З“, па и овој светски мегахит, како и „Човекот од челик“, „Чудовиштата од Универзитетот“, „Мамурлак 3“ ќе бидат на репертоарот во текот на следната недела.
Значи, повелете на повторно филмско насладување во најголемата градска кино сала.  “ГОЛЕМО БЛАГОДАРАМ“ за сите кои имаа разбирање и ни изразија поддршка во текот на оваа „непријатна, мачна и неработна недела“.

САБОТА – НЕДЕЛА (06.07-07.07):

11:00 – Универзитет на Чудовишта 3Д (Monsters University 3D)

13:00 – Универзитет на Чудовишта 3Д (Monsters University 3D)

15:30 – Човекот од Челик (Man of Steel)

17:30 – Oсамениот Ренџер (The Lone Ranger)

20:00 – Светска Војна З 3Д (World War Z 3D)

22:00 – Oсамениот Ренџер (The Lone Ranger)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (08.07-10.07):

13:00 – Универзитет на Чудовишта 3Д (Monsters University 3D)

15:30 – Мамурлак 3 (The Hangover 3)

17:30 – Човекот од Челик (Man of Steel)

20:00 – Oсамениот Ренџер (The Lone Ranger)

22:30 – Светска Војна З 3Д (World War Z 3D)

You May Also Like