„Како да се ограби банка“ вечерва во Прилеп

Денеска (20 август, вторник) во 20:00 часот ќе се одржи театарската претстава “Како да се ограби банка” од Младинското драмско студио – ЧИН 4 СЦЕНА 5 при Центарот за култура “Марко Цепенков”.

CK Marko Cepenkov-Prilep (copy)

Годинашното Прилепско културно лето завршува на 6 септември, а дотогаш се планирани уште неколку концерти и две изложби.

You May Also Like