Изложба на Новица Трајковски во Изложбениот салон на МАНУ

На 4 септември (среда) во 19.00 часот во Изложбениот салон на МАНУ ќе биде отворена Изложба на слики од Новица Трајковски, под наслов АВТОБИОГРАФСКА ИСПОВЕД.

MANU - Makedonska akademija na nauki i umetnosti
Изложбата на слики од Новица Трајковски ќе ја отвори академикот Васко Ташковски во Изложбениот салон на МАНУ.

You May Also Like