Изложба на Небојша Кавариќ во Охрид

На 1 август (четврток) во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде отворена изложба на црногорскиот уметник Небојша Кавариќ.

izlozba_nebojsa_kavaric

Изложбата ќе биде отворена во 20:30 часот.

You May Also Like