Изложба на Викторија Ашаш во КИЦ

Во среда (24 април, 2013) во Културно-информативниот центар во Скопје во 20:00 ќе биде отворена изложба на Викторија Ашаш.

Викторија Ашаш е француско-британска сликарка која работи во Лондон. Изложбата која е дел од Франкофонската пролет, ќе ја отвори амбасадорката на Франција во Македонија Лоренс Оер.

You May Also Like