Достапен видиковецот на Порта Македонија

Почнувајќи од денес  (понеделник, 20 мај 2013 година), терасата-видиковец на објектот Порта Македонија, одново е отворена за посетители. Истата ке работи секој ден од 10:00 до 18:00 часот, а влезот чини 30 денари.

Во периодите кога во внатрешните простории се одржуваат настани од затворен тип, влезот за посетители нема да биде овозможен.

You May Also Like