Денови на македонската фотографија на Скопско лето

Вечер (вторник, 16 јули) во 21:00 часот во мултимедијалниот центар Мала станица ќе биде отворена изложбата „Денови на македонската фотографија“.

denovi_na_makedonskata_fotografija

Изложбата, Скопско лето ја организира во соработка со Фото сојузот на Македонија.

Во исто време во рамки на летното кино во Кинотеката на Македонија се прикажува турскиот филм „Долга приказна“.

You May Also Like