Денови на македонската фотографија во Мала станица

Фото Сојузот на Македонија ќе ги отвори 51-вите “Денови на македонската фотографија” 2013 кои ќе се одржат во вторник, 16.07.2013 година во Мултимедијалниот центар Мала Станица.

denovi na makedonska fotografija mala stanica

Покрај вообичаената поставка на изложбата, ќе можете и да ја погледнете младинската изложба, за автори/авторки до 21 година.

20-21 часот – Никон презентација и можност да се испробаат најновите професионални апарати, објективи и додатоци

21 часот – отворање на Денови на македонската фотографија

Како пропратен настан на изложбата, сите заинтересирани ќе имаат можност да ги испробаат врвните производи на Никон, во студио лоцирано во самиот простор на галеријата. Станува збор за професионалните ДСЛР апарати и објективи и дополнителна опрема, обезбедени од Рефот М.

Настанот е дел од Скопско лето.

You May Also Like