Градската кафеана Пелистер продолжува со практиката – јавни фаци во улога на DJ-и

Aкцијата Summer in the city – music in Pelister, која започна во месец јуни веќе е на половина пат од својата реализација.

music in Pelister

Досега во улога на DJ –и беа следниве личности од македонскиот јавен живот:

Гордан Калајџиев

Рубенс Муратовски

Оливер Белопета

Ермира Мехмети

Џабир Дерала

На 14.07.2013 посетителите на Градската кафеана Пелистер ќе имаат можност да ја слушаат музиката на еден од најголемите познавачи на блузот на Балканот – Васија Ивановски.

Во наредниот период ќе можете да уживате во Градската кафеана Пелистер со следниве личности од македонскиот јавен живот во улога на DJ:

Oscar Salas

Бранко Саркањац

Ненад Георгиевски

You May Also Like