Втор сингл на составот The Black & Vice Social Club

Втор сингл од деби албумот “…until the road is a dead end” на составок The Black & Vice Social Club (Ади Имери, Милан Симовски, Горан Панговски) насловена World of Pain.

Според најавите спот се очекува во септември. Инаку песната, како и сите од албумот е снимана во Flood Resistant Mirror drilling Machine Studios од страна на бендот. Автор на текстот и музиката е Ади Имери.

You May Also Like