Во тек е Конкурсот за државната награда „Мито Хаџи Василев-Јасмин“

Деновиве излезе Конкурсот за државната награда „Мито Хаџи Василев-Јасмин“ за 2012 година. Конкурсот трае од 1 до 31 октомври. Истиот е објавен во весниците Вечер и Коха на 29.9.2012 година. Текстот на Конкурсот може да се најде и на веб страната на Министерството за култура во делот на државни награди.

You May Also Like